Sjoerd van der Geld

Wij hebben jaren lange ervaring en weten welke problemen bij elk systeem om de hoek komen kijken. Wij staan garant voor een snelle en efficiënte service.

Loodgieter van der Geld staat voor zijn vak

Sinds onze oprichting zijn wij een kleinschalig bedrijf. Wij beschikken over meer dan 30 jaar ervaring en weten elk probleem op te lossen. Onze kennis reikt verder dan het loodgietersvak. Daardoor zijn wij inzetbaar op meerdere fronten. Wij werken met moderne materialen en gereedschappen. Zo heeft elke aanpak zijn eigen materiaal om het op te lossen. Het is ons doel om u weer aangenaam in uw woning te laten wonen. Twee belangrijke punten binnen onze organisatie zijn betrouwbaarheid en afspraken nakomen. Zo mag u van ons verwachten dat wij bij een spoedgeval meteen naar u toe komen. Als loodgieter in Naarden werken wij met:

  • Sanitair
  • Leidingwerk
  • CV installaties
  • Lekkages, water en gas
  • Aanleggen, vervangen of repareren van de riolering
  • Zink- en loodwerk

U belt, wij komen eraan

Zodra u telefonisch contact met ons heeft gehad om uw problemen uit te leggen. Komen wij bij u langs. Ook vragen wij in sommige situaties om ons een foto toe te sturen. Zo hebben wij al een eerste indicatie van het probleem en zorgen wij ervoor dat wij de juiste materialen met ons meebrengen. Bij u thuis in Naarden gaan wij direct aan de slag. De eerste stap die wij ondernemen is het onderzoeken van het probleem. Op deze wijze komen wij tot een effectieve oplossing. Als er grootwerk naar voren komt, dan maken wij een offerte voor u op. Zodat u op de hoogte bent van de kosten. Ook houden wij u tussendoor op de hoogte. Zodra ons onderzoek is afgerond gaan wij voor u aan de slag om het op te lossen.

Loodgieter Naarden | VAN DER GELD LOODGIETER

Loodgieter Naarden: Snel en efficiënt

Wij hebben een neus voor het opsporen waar het probleem zich voordoet. Dit is voor elk huis verschillend. Ieder huis is uniek en kent zijn eigen leidingwerk. Zo is een dag bij ons nooit hetzelfde en is ons werk erg divers. Wij staan bekend bij onze klanten als snelle werkers die uiterst efficiënt te werk gaan.
Wilt u graag uw sanitair laten aanleggen door een professionele loodgieter in Naarden? Neem vandaag nog contact met ons op en wij komen graag bij u langs.

Loodgieter Naarden Loodgieter Naarden Loodgieter Naarden

Loodgieter Naarden | VAN DER GELD LOODGIETER

Telefoon

0628832967

Adres

Hooftlaan 30ws4
1401EE Bussum