Sjoerd van der Geld

Loodgieter voor het Gooi
Als loodgieter ben ik gevestigd in Bussum en werkzaam in het Gooi. Daarnaast ben ik een allround vakman.
Zo ben ik dakdekker en verwarmingsinstallateur en door mijn ruime ervaring kan ik zo goed als alle werkzaamheden die buiten deze vakgebieden vallen, heel goed aan. Ik zou zeggen, informeer maar eens naar de mogelijkheden.

Snel en efficiƫnt loodgieters werk

Als loodgieter kan ik mijn diensten snel aanbieden in de directe omgeving van het Gooi. Dat is wel zo handig bij bijvoorbeeld lekkages. Het spreekt voor zich dat u bij ons aan het goede adres bent als het gaat om sanitair, leidingwerk ,gas, centrale verwarming, lekkage, riolering, zink en dakwerkzaamheden. Voordeel van mijn kennis en ervaring is dat ik de werkzaamheden die soms nodig zijn naast het loodgieterswerk, zelf kan uitvoeren. Dat scheelt in de planning, in de tijd en dus in de kosten.

Allround vakman

Als allround vakman en loodgieter werk ik met de meest moderne materialen en beschik ik over alle mogelijke gereedschappen om uw klus te klaren. Naast leidingwerk verzorg ik ook dakwerk, zinkwerk en alle voorkomende fit werkzaamheden. Als loodgieter ben ik in staat om lekkages in uw woning snel op te sporen en te repareren. Ook het verhelpen gas- en CV lekkages behoort tot de mogelijkheden.

Lekkages en reparaties

Als loodgieter ben ik in staat om lekkages in uw woning snel op te sporen en te repareren. Ook het verhelpen gas- en CV lekkages behoort tot de mogelijkheden.
Aanleg, onderhoud, renovatie en reparatie van alle soorten dakbedekking en dak lekkages.
Een defecte verwarming of CV ketel komt altijd onverwacht en levert veel ongemak op. Ik zorg er voor dat u snel geholpen wordt!
Ik installeer van toilet en badkamer tot CV en dakisolatie.

Telefoon

0628832967

Adres

Hooftlaan 30ws4
1401EE Bussum