Sjoerd van der Geld

Wij helpen u bij alle voorkomende problemen en staan garant voor een snelle en efficiƫnte aanpak. Zodra u belt, komen wij bij u langs om het probleem op te sporen en op te lossen.

30+ jaar ervaring

Sinds onze oprichting zijn wij een allround loodgietersbedrijf uit Bussum. Inmiddels hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring in ons vakgebied. Ook reikt onze kennis verder dan alleen loodgieterswerkzaamheden. Daardoor zijn wij in staat om op meerdere fronten problemen aan te pakken. Wij gaan aan de slag met moderne materialen en beschikken over alle mogelijke gereedschappen om doelgericht aan het werk te gaan. Zo zijn wij in staat om bij een spoedgeval direct bij u langs te komen. Als loodgieter in Bussum pakken wij de volgende werkzaamheden aan:

  • Sanitair
  • Leidingwerk
  • CV installaties
  • Lekkages, water en gas
  • Aanleggen, vervangen of repareren van de riolering
  • Zink- en loodwerk

Onze aanpak

U belt en wij komen direct in actie. Afhankelijk van de situatie vragen wij u ons een foto toe te sturen, zodat wij direct een indicatie krijgen van het probleem. Ter plekke gaan wij op onderzoek uit, om het probleem te achterhalen. Daarna bieden wij u een oplossing aan om het probleem op te lossen. Hierover informeren wij u altijd. Indien wij een materiaalstuk te kort komen, halen wij deze snel op en komen dan direct bij u terug. Zodra alles weer in goede orde werkzaam is, ontvangt u na afloop de factuur.

Loodgieter Bussum | VAN DER GELD LOODGIETER

Wij zijn uw loodgieter in Bussum

Elk huis, elk probleem heeft zijn eigen uitdagingen. Bij ons is geen dag hetzelfde en is elke opdracht verschillend. Het loodgieters vak brengt diversiteit met zich mee, waardoor de ervaring en kennis ver reikt. Het is ons doel om u weer aangenaam in uw woning te laten wonen. Wij hebben een doelgerichte aanpak, zijn betrouwbaar en komen onze afspraken na.
Wilt u graag een afspraak maken met een loodgieter in Bussum? Bel ons vandaag nog en wij komen meteen bij u langs.

Loodgieter Bussum Loodgieter Bussum Loodgieter Bussum

Loodgieter Bussum | VAN DER GELD LOODGIETER

Telefoon

0628832967

Adres

Hooftlaan 30ws4
1401EE Bussum