Sjoerd van der Geld

Wij zijn een allround loodgieter in Huizen, die op een effectieve en doelgerichte wijze uw problemen aanpakt. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaren en weten op verschillende fronten de service te bieden waar u naar verlangt.

Kennis en expertise

Wij zijn een kleinschalig bedrijf dat sinds haar oprichting in 2007 actief is op de markt. In het bedrijf is alle kennis en ervaringen verzameld om u een compleet aanbod te kunnen bieden. Ook heeft dit het voordeel dat ik werkzaamheden direct kan uitvoeren naast het loodgieterswerk. Verder vinden wij het belangrijk om snel, efficiƫnt en doelgericht te werk te gaan. Zo beschikken wij over moderne materialen en gereedschappen om mee aan de slag te gaan. Het is afhankelijk van de klus welke materialen wij nodig hebben. Zo werken wij met PVC bij het aanleggen, vervangen of repareren van de riolering. Een ander voorbeeld is zink bij zinkwerk en de waterleidingen zijn weer van kunststof. Wij zijn een loodgietersbedrijf die u in Naarden kan voorzien in:

  • Sanitair
  • Leidingwerk
  • CV installaties
  • Lekkages, water en gas
  • Aanleggen, vervangen of repareren van de riolering
  • Zink- en loodwerk

Wij gaan aan de slag

Zodra u belt om uw situatie aan ons voor te leggen, komen wij snel bij u langs. Afhankelijk van het probleem vragen wij u eventueel om een foto te maken. Zo krijgen wij al een eerste indicatie en kiezen wij daarop onze materialen uit. Ter plekke gaan wij uw probleem inspecteren. Tijdens de inspectie nemen wij het struikelpunt waar. Zodra deze bekent is gaan wij aan de slag om dit te repareren. Voordat wij gaan repareren brengen wij u altijd op de hoogte, zodat u weet wat er aan de hand is. Betreft het een grote klus, dan ontvangt u op voorhand altijd een offerte. Dit geeft een indicatie van de kosten om het probleem op te lossen.

Loodgieter Huizen | VAN DER GELD LOODGIETER

Loodgieter Huizen: Uw partner in alle voorkomende werkzaamheden

Als allround loodgieter heeft u de mogelijkheid om ons op meerdere vlakken in te zetten. Dit zorgt ervoor dat wij onze bundel aan kennis effectief inzetten bij het oplossen van uw problemen. Wij zijn een betrouwbare organisatie die haar afspraken nakomt. Zo mag u van ons verwachten dat wij bij een spoed klus meteen bij u voor de deur staan.
Zoekt u een loodgieter voor uw leidingwerk? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact met ons op.

Loodgieter Huizen Loodgieter Huizen Loodgieter Huizen

Loodgieter Huizen | VAN DER GELD LOODGIETER

Telefoon

0628832967

Adres

Hooftlaan 30ws4
1401EE Bussum