Sjoerd van der Geld

Bij loodgieter van der Geld bent u voor een snelle en effectieve aanpak aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het vak en weten dat een snelle service gewenst is.

Meer dan een loodgieter

Sinds onze oprichting zijn wij een kleinschalig bedrijf met kennis die verder reikt dan andere loodgieters in het Gooi. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring en zijn inzetbaar op meerdere fronten. Bij ons heeft u het voordeel dat onze kennis en ervaring ervoor zorgt dat wij de werkzaamheden naast het loodgieterswerk uitvoeren bij het oplossen van uw probleem. Wij hebben een doelgerichte en effectieve aanpak. Ook werken wij met moderne materialen en gereedschappen. Zo heeft elk onderdeel binnen het loodgieterswerk zijn eigen materiaal. Zo werken wij met PVC voor het aanleggen, vervangen en repareren van het riool, kunststof voor het waterleidingwerk en zink bij zinkwerk. Als loodgieter in het Gooi zijn wij inzetbaar voor:

  • Sanitair
  • Leidingwerk
  • CV installaties
  • Lekkages, water en gas
  • Aanleggen, vervangen of repareren van de riolering
  • Zink- en loodwerk

Problemen lossen wij op

Zodra onze telefoon gaat nemen wij deze op. Horen wij uw problemen aan en daarna komen wij bij u langs. Afhankelijk van de situatie vragen wij soms om een foto te sturen. Zo hebben wij al een eerste indruk en geeft dit een indicatie voor het materiaal en gereedschap dat wij nodig hebben. Onze eerste stap is het inspecteren van het probleem dat zich voordoet. Zodra wij deze hebben gevonden, gaan wij aan de slag om deze te repareren. Mocht het voorkomen dat het grootwerk betreft. Dan ontvangt u van ons eerst een prijsopgave. Dat lijkt ons altijd netjes voordat wij u op kosten jagen. Wij werken effectief en doelgericht, zo komen wij binnen ‘no-time’ met een oplossing.

Loodgieter het Gooi | VAN DER GELD LOODGIETER

Loodgieter het Gooi: Weet van aanpakken

Wij weten altijd het probleem op te sporen dat zich voordoet. Het meest voorkomende probleem binnen een huis is een waterlekkage. Ook dit brengt vele uitdagingen met zich mee, want elk huis is verschillend en uniek. Onze klanten kennen ons als snelle werkers die uiterst efficiënt te werk gaan.
Wilt u graag uw lekkage laten aanpakken door een loodgieter in het Gooi? Bel ons vandaag nog en wij komen bij u langs.

Loodgieter het Gooi Loodgieter het Gooi Loodgieter het Gooi

Loodgieter het Gooi | VAN DER GELD LOODGIETER

Telefoon

0628832967

Adres

Hooftlaan 30ws4
1401EE Bussum